Alla inlägg den 23 september 2010

Av timeless - 23 september 2010 23:28

Det räknas nog dock inte som en nyhet längre då jag redan berättat för många i min närhet.

 

Lilla Dessie dog i måndags morse. Jag tror att Kita tyvärr legat ihjäl henne, så nu är det bara 10 små bebisar. Men jag får vara glad att dem också, ledsamt dock att lilla Dessie gick hädan =(. Men det är ju säkert sådant man får räkna med när det är en stor kull hos en förstföderska =/. Men jag har tio små friska knyten kvar, som lever rövare i mitt rum. De har dessutom börjat rymma från valplådan nu, de klättrar ur den och springer runt på golvet de små rackarna. Men men, jag ska "öppna" valplådan snart så de kan röra sig som de vill och kan på golvet i mitt rum, på den "fria" ytan, men måste först rama av så de inte kan komma åt kablar o dylikt. Inte så smart om de får tag i dem..

 

Skolan går bra, jag ligger dock lite efter med ett inlämnat arbete, men jag ska lämna in det imon och påbörja nästa fort som fan så jag kommer ikapp =). Ligger bara lite efter så det ska nog gå bra ändå =).


I helgen ska jag till min systeryster i Sjövik med Arne så jag lämnar Kita och bebisarna hemma med min mamma o pappa. Ansvaret kommer då att ligga på dem. Jag är bara borta lördag till söndag morgon så det ska nog gå bra förutom att jag då kommer ha världens seperationsångest =). Kommer sakna allihopa, både valpar och Kita såklart =).


Jag har även börjat gå på NA möten i studiesyfte, och jag kan säga att det är riktigt intressant. Man får en bättre insyn på varför en del gjort som de gjort och hur de lyckats med att må bättre i sina liv. Kan även säga att jag är riktigt stolt över mitt sällskap jag har dit, jag nämner inga namn H*n vet själv vem H*n är =). Jag är i alla fall glad att gå dit, jag lär mig så mycket av det och man träffar många goa personer där =).


Men men, nu blir det ett avsnitt VD för mig, dock ska mina underbara vovvar få sin sista kvällspromenad först =) Sen blir det VD för mig =) Natti natti allesammans!

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Vilken av dessa är eran favorit hundras?
 Rottweiler
 Schäfer
 Irish Softcoated Wheaten Terrier
 Dobermann
 Chihuahua
 Lakenois
 Malenois
 Groenendael
 Tervueren
 Fransk Bulldog
 Engelsk Bulldog
 Amerikansk Bulldog
 Amstaff/American staffordshire terrier
 Staff/Engelsk Staffordshire Bullterrier
 Kauvkaskaja Ovtjarka
 Dogue De Bordeaux
 Grand Danois
 Irländsk Varghund
 Prazsky Krysarik
 Pudel (Alla varianter)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards