Alla inlägg den 14 februari 2011

Av timeless - 14 februari 2011 12:08

Så har jag haft min första natt i Irland tillsammans med frugan min!

Det känns helt ofattbart att vi faktiskt åker! Från att ha varit en önskan, en dröm att få åka dit, till att bli planering, sparande och bokning. Ah, det finns inte så mycket att säga mer än att jag är oerhört glad att det blir av! =D. Ska bli riktigt kul och har fått kontakt med en tjej som bor där som är svensk, hon har bott där i 12år och har gett mig massa tips på vad som är viktigt att göra när man är där, samt att jag själv hittat en hel del länkar där de finns tips om olika "historiska" platser att besöka =).


Vi ska ju inte bara festa och shoppa liksom, lite kultur får man allt ha med sig också ;-) Så jag har hittat massa olika ställen att besöka, bl.a nerlagda sjukhus, gamla "krigsstationer" osv =). Massa byggnader och platser som är helt ödelagda nuförtiden, förutom turister då som kanske åker förbi en sväng. Ska bli rätt intressant =).


Ska faktiskt bli lite skönt att komma bort en vecka från mina älsklingar också (hundarna), även fast jag älskar dem hur mycket som helst, så är det skönt att ibland få komma bort lite och bara vara, inte behöva göra något annat, där jag inte MÅSTE ta ut mina älsklingar i alla väder =). För det har jag mina snälla föräldrar till, när jag är där. De kommer passa både Arne och Nikita, samt dagishundarna så om de tycker att det ser lätt ut att ha hand om alla dessa så kommer de nog få sig en svängom när jag åker ;-). Det är underbart kul att få vara dagmatte åt sina egna uppfödda valpar, och ha möjligheten att se dem växa upp och utvecklas, men det tär ju ändå på både kropp o själ =P. Så lite skönt med semester ska det allt bli! =).


Sen har min kära moder sagt att jag kan, OM jag vill, även åka iväg nästa sommar/år så kan de passa hundarna igen. Men då är det ju bara Arne och Kita som ska passas och inte valparna ;-). Men hon tyckte jag ska ta mig en sväng till London, det är ett "måste" att ha gjort, att besöka Madam Tassouds vaxkändisar och även någon slags "Evil Dungeon" eller vad det heter. Jag har ju aldrig vart där, men mina föräldrar var där när jag var liten, och jag minns att de hade med sig böcker/häften med bilder hem från Toussads och Dungeon och jag blev verkligen livrädd för den hemska byggnaden med alla döingar och hängda människor med massa blod och dylikt. Det är ju visserligen bara dockor/vaxfigurer, men det ser så jädra verkligt och äckligt ut på bilderna, usch!! *ryser*.. Men vill dit ändå, gillar ju att bli skrämd =P På eget initiativ dock! Haha! =).


Nej, nu ska jag plugga lite, sedan ska vovvarna få sig en kort kissrunda, sedan fortsätta med pluggningen. =).


"Ireland, Here We Come!! " =D

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Vilken av dessa är eran favorit hundras?
 Rottweiler
 Schäfer
 Irish Softcoated Wheaten Terrier
 Dobermann
 Chihuahua
 Lakenois
 Malenois
 Groenendael
 Tervueren
 Fransk Bulldog
 Engelsk Bulldog
 Amerikansk Bulldog
 Amstaff/American staffordshire terrier
 Staff/Engelsk Staffordshire Bullterrier
 Kauvkaskaja Ovtjarka
 Dogue De Bordeaux
 Grand Danois
 Irländsk Varghund
 Prazsky Krysarik
 Pudel (Alla varianter)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards