Alla inlägg den 17 februari 2011

Av timeless - 17 februari 2011 11:11

En av mina valpar, som tidgare blivit omplacerad - Alice (döpt till Nelly av de andra ägarna) är nu hemma hos mig igen och det är jag glad för. Tack mamma! <3


Alice flyttade från mig när hon var ca 9 veckor till en familj i Vara, men de hade henne bara under 2 veckor och omplacerade sedan hunden utan att ens meddela mig om saken, till en tjej som heter Marija. Marija försökte så gott hon kunda att ha kvar henne men det funkade inte då hon redan hade en valp hemma och vi vet ju alla hur valpar är när de är fler - busiga så in i ... I alla fall, hon löste det så att lilla Alice fick flytta till hennes syster, men hennes syster kunde inte heller ha henne länge så lilla Alice fick flytta till en man i Kungälv som hade henne ett tag men som senare var med om en olycka och kunde inte ha kvar henne han heller. Så hon fick flytta tillbaka till Marija. Jag har haft kontakt med henne hela tiden och hon har hjälpt mig och förstått min oro kring valpen, så igår bestämde vi att hon skulle flytta till en gemensam vän till min familj, då han erbjudit sig att ta hand om henne.


Hon har sovit här inatt, med sina föräldrar och syskon just för att den nya ägaren bara behövde tid att fråga runt på jobb o så om han kunde ha med henne. Det kunde han inte men hans mamma ska ha henne under den tid han är på arbetet. Så det löser sig så sätt.


Och jag är oerhört glad också åt att Marija inte ville ha en krona för henne, hon vill verkligen att Alice kommer till ett bra hem där hon får stanna livet ut, så jag fick tillbaka henne plus massa mat och leksaker, klicker m.m som hon ska ha med sig för inte en spänn.

Jag tar självklart inte en spänn heller, jag ger hellre bort henne till någon jag känner, än att behöva sätta ut en annons på henne o bara ha magkänslan att lita på. Det gick ju inte direkt så bra sist, när jag gjorde de när det kommer till Alice. De kändes bra, de från Vara, men var inte det alls.


Så nu hoppas jag att mitt hjärtegryn får det bra! Kommer alltid ha koll på vart hon tar vägen! <3

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Vilken av dessa är eran favorit hundras?
 Rottweiler
 Schäfer
 Irish Softcoated Wheaten Terrier
 Dobermann
 Chihuahua
 Lakenois
 Malenois
 Groenendael
 Tervueren
 Fransk Bulldog
 Engelsk Bulldog
 Amerikansk Bulldog
 Amstaff/American staffordshire terrier
 Staff/Engelsk Staffordshire Bullterrier
 Kauvkaskaja Ovtjarka
 Dogue De Bordeaux
 Grand Danois
 Irländsk Varghund
 Prazsky Krysarik
 Pudel (Alla varianter)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards